Stad College Het Baken

accoya kozijnen

Om de nieuwe onderwijsmethode goed te kunnen faciliteren wordt het entree gebied van Stad College Het Baken in Almere-stad verbouwd naar een indeling met ruimte voor een open leercentrum.  De stap naar Het Nieuwe Leren, HNL, is gemaakt met een herindeling en kleur-materiaalplan op de begane grond, de hoofdingang, conciërge-, ehbo-, receptioniste ruimte en aula.

Wat is er veranderd? De hoofdingang is een tochtsluis tussen buiten en binnen. In de sluis is de entree-deur voor de open vakruimte, vergelijkbaar met een winkeletalage verdiept geplaatst. Hierdoor ontstaat een rustig toegang, ook wanneer de zoemer gaat en 600 tieners tegelijk dringen om naar binnen of buiten te gaan.

 

Geplaats op: 9 juli 2015 in: interieur, school, transformatie | Door: me