Unused Conversation potential,

Wij, mijn goede relatie,  zijn onder de indruk van de mooie, functionele oplossingen die Margot heeft bedacht om onze “ruimte- en opbergproblemen”op te lossen. De kasten hebben slechts één nadeel: bij een eventuele verhuizing kunnen we ze niet meenemen. Ze horen gewoon organisch bij het huis. De nieuwe eigenaar zal ons (en Margot) dankbaar zijn. Tijdens de ondernemersavond 2012 vertelt Steven van Belleghem van The Conversation Company over unused conversation potential. Een verhaal over je business vergroten door te investeren in je bedrijfscultuur, mensen en social media.

Na afloop ontmoet ik een goede relatie van me, in gesprek. Hij introduceert me en vertelt over mijn meubeladviezen van even geleden. Zijn unused conversation potential ging over de beleving van de maatwerk kasten. Aan het einde van de presentatie benadrukt Steven dat we binnen 48 uur met zijn business tip moeten inzetten. Bij deze, direct is de unused conversation potential omgezet used conversation.


kamer scheidende kast

De  beide kamers vormen één geheel, maar worden visueel op praktische en luchtig wijze gescheiden door een ontworpen audio-vitrinekast. Daarbij is een grote opbergcapaciteit gecreëerd 1996: televisie kast, de tv is fijn uit zicht als we niet kijken, ingebouwde bar, kastjes met glazen en houten deuren voor glas en andere verzamelobjecten.

De multifunctionele vitrinekast met aquarium is ingebouwd, met met daarom heen plaats voor onze uitgebreide schelpenverzameling. Daarnaast veel open en gesloten ruimtes voor boeken en diverse verzamelobjecten (o.a. ook weer doosjes). Alles kan apart aangelicht worden. De geheel symmetrische hoekkast is een sieraad in ons huis.

Geplaats op: 16 november 2010 in: vast meubilair, woning | Door: me